Mėnesio archyvas: 2022 m. lapkričio mėn.

Šilumos siurblių privalumai jūsų sode

Kas yra šilumos siurblys?

Šilumos siurblys – tai įrenginys, kuris perkelia šilumą iš vienos vietos į kitą. Jis gali būti naudojamas medžiagos temperatūrai padidinti arba sumažinti. Jis naudoja elektrą šilumai iš vienos vietos paimti ir perduoti į kitą. Sodininkystėje jis veikia atvirkštiniu režimu su šaldymo medžiagomis (freonais), kad absorbuotų šilumą iš lauko ir perduotų ją į šiltnamio vidų. Šilumos siurblys yra lanksti sistema, kurią galima reguliuoti pagal lauko temperatūrą ir jūsų šiltnamio poreikius. Plačiau: saulesbroliai.lt/produktu-kategorijos/silumos-siurbliai puslapyje.

Kaip veikia šilumos siurblys?

Saulės energijaŠilumos siurblio sudėtyje yra šaldymo agentas, kuris yra CFC arba HCFC. Viena jo pusė yra karšta, o kita – šalta. Kai per šaldymo agentą teka elektra, jis keičiasi šiluma. Iš šiltnamio išmetamas oras praleidžiamas per šilumokaitį (prietaisą, kuriuo šiluma perduodama iš vienos vietos į kitą) ir atvėsinamas. Atvėsęs oras grąžinamas atgal į šiltnamį arba į jūsų namus. Kai lauko temperatūra yra aukštesnė nei šiltnamio viduje, šilumos siurbliai atvėsina šiltnamį ir ištraukia papildomą šilumą iš šiltnamio. Kai lauko temperatūra yra žemesnė nei šiltnamio viduje, šilumos siurbliai siunčia šilumą į šiltnamio vidų ir vėsina išorę. Dėl šios sistemos lankstumo ji yra tokia naudinga ir veiksminga šiltnamio aplinkai. Daugiau info: https://saulesbroliai.lt čia.

Skaityti straipsnį “Šilumos siurblių privalumai jūsų sode” »

5 geriausi būdai, kaip pasigaminti sojų vaško žvakę

Kas yra sojų vaškas?

Sojų vaškas yra natūralus augalinės kilmės vaškas, naudojamas žvakėms ir kitiems grožio produktams gaminti. Jo lydymosi temperatūra žemesnė nei kitų vaškų, todėl jis yra geras pasirinkimas, jei norite gaminti lengvai tirpstančias žvakes. Sojų vaškas gaminamas iš sojų pupelių ir gali būti naudojamas atskirai kaip žvakių vaškas arba kaip priedas prie parafino vaško, kad būtų sukurtas mišinys, turintis daugybę privalumų. Tai ekologiška parafino alternatyva, nes jam išgauti nereikia naudoti cheminių medžiagų, be to, jis yra biologiškai skaidus. Daugelis žmonių renkasi sojų žvakes, o ne parafino žvakes, nes jose nėra cheminių medžiagų, jos nekenkia aplinkai ir neskleidžia stipraus cheminio kvapo, kaip kai kurios parafino žvakės. Be to, sojų vaškas yra mažiau toksiškas nei parafinas, nes jame nėra tokių kenksmingų sudedamųjų dalių kaip švinas ir benzenas. Jis taip pat pigesnis už parafiną, nes jį galima pasigaminti namuose. Plačiau: https://amourdevil.com čia.

Įranga, reikalinga sojų žvakėms gaminti

Sojos– Dvigubas katilas: Tai įranga, kurią galite naudoti sojų vaškui ir aliejams išlydyti jų neperkaitinant. Dvigubą katilą galite pasigaminti patys, ant viryklės pastatę puodą, pripildytą vandens, ir ant jo uždėję dubenį. Vanduo užvirs ir bus šilumos šaltinis, o dubuo neleis vaškui ar aliejams per daug įkaisti ir sudegti. – Elektrinis maišytuvas: Elektrinis maišytuvas yra naudingas įrankis gaminant žvakes, nes jis užtikrins, kad sojų vaškas ir aliejai būtų gerai ir kruopščiai sumaišyti. – Sojos vaško žvakių rinkinys: Sojų vaško žvakių rinkiniai – tai greitas ir paprastas būdas pradėti gaminti sojų žvakes. Juose yra visi ingredientai, kurių reikia sojų žvakėms gaminti, pavyzdžiui, sojų vaškas, dažikliai ir kvapiosios medžiagos. Kai kuriuose rinkiniuose taip pat yra žvakėms gaminti reikalingų įrankių. Sojų vaško žvakės | AmourDevil, rinkitės kokybę.

Skaityti straipsnį “5 geriausi būdai, kaip pasigaminti sojų vaško žvakę” »