Mėnesio archyvas: 2019 m. gruodžio mėn.

Ką svarbu žinoti apie dronų pasirinkimą?

Šiuolaikinių technologijų galimybės darosi vis didesnės ir didesnės, todėl randamas didelis dronų pasirinkimas. Jie parduodami įvairių gamintojų ir techninių savybių. Galima rasti nuo pigiausių iki kainuojančių trūkstančius. Kaip ir, pavyzdžiui, 3D matavimo sistemos, galima rasti skirtingų savybių modelius. Kai yra didelis pasirinkimas, darosi sunku nuspręsti, ką pirkti.

GPS įrangaDauguma pirkėjų nori įsigyti gerą droną, tačiau nežino nuo ko pradėti paieškas. Galima ieškoti tinkamiausio drono pagal kainą arba pagal savybes. Dauguma pirkėjų ieško pigiausio drono, todėl jiems svarbiausia tik kaip surasti mažiausią kainą. Tai galima daryti įvairiais būdais: internetu arba einant į parduotuves. Kuris variantas tinkamiausias, priklauso nuo pirkėjo turimo laisvo laiko ir įpročių. Kai kurie labiau mėgsta vaikščioti po įprastas fizines parduotuves, o kiti mieliau renkasi nuotolinį pirkimą. Čia jau reikia apsispręsti, kas labiau tinka. Galima tik pasakyti, kad didžiausias pasirinkimas randamas elektroninėse parduotuvėse. Čia galimybės neribotos, nes galima pirkti ne tik iš Lietuvos parduotuvių, bet ir iš užsienio. Tiesa, reikia tik išsiaiškinti ar dronas bus atsiųstas. Ne visi pardavėjai prekes siunčia į Lietuvą, todėl reikia išsiaiškinti tai. Be to, ieškant geriausių kainų randams didesnis pasirinkimas, nes galima greitai palyginti skirtingų pardavėjų kainas. Tai leidžia sutaupyti labai daug laiko paieškoms. Kalbant apie pasirinkimą, internete yra daug didesnis, tačiau kodėl vis dar daug pirkėjų renkasi įprastą apsipirkimo būdą, kuomet ateinama į parduotuvę? Dauguma iš jų pirmenybę teikia galimybei apžiūrėti prekę, o kai kuriais atvejais ir išbandyti ją, juk norisi sužinoti, kokios drono valdymo galimybės. Taigi, pirkėjui reikia gerai pagalvoti, kas jam svarbu ir, kur nori pirkti droną. Kaip jau žinote dronų pasirinkimas yra didesnis internete, tačiau, jei teiksite pirmenybę prekės apžiūrai, tai eikite į fizinę parduotuvę. Čia kaip ir 3D matavimo sistemos, nes norint jas įsigyti, daugelis nori pažiūrėti kaip jos veikia.

Skaityti straipsnį “Ką svarbu žinoti apie dronų pasirinkimą?” »

Kaip išsirinkti gerą oro kompresorių?

Pramoninis oro kompresoriusOro kompresorių pasirinkimas kasmet vis didėja. Įvairios parduotuvės siūlo įsigyti įvairius prietaisus, kurie palengvina darbus, todėl randami kompresoriai vilniuje ir daugelyje kitų miestų. Be to, kompresorių pasirinkimas yra didelis ne tik fizinėse parduotuvėse, bet ir internetinėse parduotuvėse, todėl, jei jūsų gyvenamojoje vietovėje nėra tokios parduotuvės, tai turint prieigą prie interneto, galima greitai užsakyti reikiamą kompresorių. Ką reikia žinoti, jei ieškote oro kompresoriaus?

Pirmiausia galima peržiūrėti pasirinkimą, kurį siūlo pardavėjai. Kompresorių centras siūlo įvairius oro kompresorius, iš kurių tikrai galima pasirinkti tinkamą. Tereikia žinoti, ko ieškote. Paieškoms palengvinti, reikia nuspręsti, kurie pasirinkimo kriterijai jums yra svarbiausi. Vienas iš esminių susijęs su kompresoriaus stoviu. Kitaip sakant jums reikia apsispręsti ar norite pirkti naują, ar jums reikia naudoto prietaiso. Tai svarbus klausimas, nes nuo to priklauso ir kaina, kurią mokėsite. Panašių galimybių kompresorių kainos skiriasi, jei vienas yra naujas, o kitas – naudotas. Kartais pavyksta surasti nedaug naudotą kompresorių, kuris puikiai veikia, o ir kaina pirkėją džiugina. Tiesa, tokių atvejų nėra itin daug, nes vis dėl to naudotas kompresorius gali greitai sugesti arba gali nepavykti surasti reikiamų detalių, kurios sugedo ir reikia jas pakeisti. Tais atvejais, kai perkamas naujas kompresorius, tai gedimų rizika yra maža, o ir gamintojo suteikiama garantija leidžia jaustis saugesniam. Tuomet gedimo atveju visos su remontu susijusios išlaidos bus apmokėtos gamintojo. Taigi, labai gerai pagalvokite, kokia pinigų suma turės būti sumokėta, jei pirksite naują kompresorių ir, kiek sutaupytumėte, jei pirktumėte naudotą oro kompresorių.

Skaityti straipsnį “Kaip išsirinkti gerą oro kompresorių?” »