Mėnesio archyvas: 2019 m. rugsėjo mėn.

Kam verta rinktis gėlių pristatymą?

Įvairiuose miestuose gausus pasirinkimas gėlėmis prekiaujančių įmonių. Viena iš jų – Geliufeja. Jų siūlomos gėlės jau nudžiugino ne vieną gavėją, todėl renkantis paslaugas užsakyti iš jų, galite būti tikri, kad viskas vyks sklandžiai. Gėlių Fėja Klaipėdoje ir kituose šalies miestuose siūlo pasinaudoti jų teikiamomis paslaugomis ir įsigyti patikusias gėles kartu su pristatymo paslauga.

GėlėsKam verta rinktis pristatymo paslaugą? Visų pirma tiems, kurie labai užimti. Jei neturite laiko gėlių paieškoms, tai jums tikrai verta pasinaudoti tokia paslauga. Kartais gėlių paieškoms galima sugaišti labai daug laiko. Gali paieškos būti ir bevaisės. Dažnai nutinka taip, kad einama į pirmą pamatytą ar žinomą parduotuvę ir joje ilgai vaikštoma. Vaikštoma, vaikštoma, o taip ir neišsirenkama. Tuomet belieka eiti į sekančią parduotuvę. Jei istorija kartojasi, tai galima sugaišti tikrai labai daug laiko ir likti visai be gėlių. Tokiu atveju geriausia paieškas atlikti internetu. Suraskite patinkančią internetinę gėlių parduotuvę ir rinkitės iš siūlomo asortimento. Dažniausiai jose būna labai patogiai surūšiuotos gėlės pagal tam tikras kategorijas, pavyzdžiui, gėlių rūšis, kainas, spalvas, progas ir pan. Tokiu būdu pirkėjas daug greičiau išsirenka tai, ko jam reikia. Taip pat apsipirkimas internetu tiks tiems, kurie tiesiog nemėgsta vaikščioti po parduotuves. Juk rinktis gėles tikrai nėra labai malonus užsiėmimas. Verčiau tą laiką galima skirti kitokioms veikloms. Tokiems pirkėjams apsipirkimas internetu teikia didžiulį pasitenkinimą, nes išvengiama bereikalingo ėjimo ir vaikščiojimo po parduotuvę. Taip pat galima išskirti ir kitą pirkėjų kategoriją, kuriems ypatingai verta naudotis tokiu pirkimu. Tai yra visi tie, kurie gyvena ne tame pačiame mieste, kaip tas, kuris turi gauti gėles. Tai dažnai užsakoma emigrantų ar kituose mūsų šalies miestuose dirbančių ar gyvenančių žmonių paslauga. Geliufeja tokias paslaugas teikia nepriklausomai nuo jūsų gyvenamosios vietos. Galite gėles užsakyti su pristatymu į bet kurį šalies miestą. Pavyzdžiui, Gėlių Fėja Klaipėdoje pristato užsakymus tiek Klaipėdoje, tiek ir kitose vietose, kurias pasirenkate užsakant gėles.

Skaityti straipsnį “Kam verta rinktis gėlių pristatymą?” »

Kaip rinktis miegamojo baldus?

Daugelis nori, kad jų miegamasis būtų jaukus ir gražus, todėl svarbios tampa tiek spalvos, tiek ir miegamojo baldai. Kaip sukurti tokią erdvę, kuri puikiai tiktų poilsiui? Tai padaryti nėra sunku, tereikia žinoti tam tikrus patarimus ir galėsite be interjero dizainerio pagalbos susikurti savo miegamojo interjerą.

Baldai namuoseAr kada nors pagalvojote, kiek įtakos turi tinkamai parinktos kambarių spalvos? Spalvos mūsų gyvenime turi didžiulę reikšmę. Vienos spalvos nuteikia niūriai, o kitos – suteikia daug malonių emocijų. Kokios spalvos tinkamos miegamojo kambariui? Daugelis galvoja, kad miegamajame tiks tik mėlyna spalva, nes ji daugeliui asocijuojasi su ramybe. Tiesa yra tokia, kad miegamajam tiks ir kitos spalvos, pavyzdžiui, gerai nuteikia šviesios spalvos ar žemės spalvos. Tiesa, yra ir tokių spalvų, kurios ne itin tinka miegamajame kambaryje, pavyzdžiui, ryškiai geltona ar raudona. Jeigu norima ryškių spalvų, tai patariama naudoti tik tokios spalvos nedidelius akcentus, pavyzdžiui, raudonos spalvos šviestuvas, ar ryškiai geltonas kilimėlis. Kalbant apie spalvas, reikia paminėti ir tai, kad svarbus ir apšvietimas. Kuo jis geriau suplanuotas, tuo geriau. Miegamajame kambaryje nereikia itin ryškių šviestuvų. Verčiau rinktis paprastus kabinamus šviestuvus, o prie miegamojo lovos pastatyti stalinius ar sumontuoti sieninius šveistuvus tam atvejui, jei prireiks papildomos šviesos. Tinkamai parinktas ne per ryškus apšvietimas padeda sukurti jaukų kambarį.

Skaityti straipsnį “Kaip rinktis miegamojo baldus?” »