Mėnesio archyvas: 2019 m. gegužės mėn.

Populiariausios kelionės po Europą

Europa kasmet sulaukia daugybės turistų iš įvairiausių pasaulio šalių. Kokios kelionės žiureti čia pačios populiariausios? Žinoma, kad patys populiariausi maršrutai – Europos šalių sostinės, o jų gausus pasirinkimas yra išties didžiulis.

Vienas iš populiariausių miestų, kuriuos aplanko turistai – Paryžiaus sostinė Paryžius. Meilės miestas patiks ne tik romantikos ieškantiems keliautojams, bet ir visiems tiems, kurie vertina architektūrą, istoriją bei domisi menu. Paryžiuje, kaip niekur kitur, gausu muziejų, nuostabių istorinių paminklų, bažnyčių, puikių kavinių ir restoranų. Ir nepamirškite Eifelio bokšto. Panorama, kurią pamatysite iš šio bokšto tikrai sužavės.

KelionėsRoma žavi žmones nuo senų laikų. Istorija, kurią jums papasakos šis žavus miestas bus kupina įvykių ir įspūdžių. Venecijos aikštė puikiai tiks pasivaikščiojimui, o norėdami įspūdingos panoramos, su kuria gali lygiuotis nebent panorama, kuri yra matoma nuo Eifelio bokšto, turėsite pakilti stikliniu liftu, kuris įrengtas šioje aikštėje esančioje apžvalgos aikštelėje. Be to, šioje apžvalgos aikštelėje yra įrengti nemokami teleskopai, kuriais galėsite apžvelgti visą Koliziejų ir kitus žymius objektus. Roma garsėja ne tik savo istorija, bet ir geografine vieta, juk miestas stovi ant septynių kalvų, nuo kurių turistai gali gėrėtis puikia panorama.

Skaityti straipsnį “Populiariausios kelionės po Europą” »