Mėnesio archyvas: 2018 m. gruodžio mėn.

Kaip pasaulis atrodytų be gėlių?

Kaip atrodytų pasaulis, jeigu nei geliu puokstes, nei pavienės gėlės neegzistuotų? Kaip jame reikėtų gyventi ir kas jame iš esmės būtų pakeitę? Štai keletas laukų, vertų apmąstymo.

Kaip atrodytų laukai ir pievos

Be to, kad neegzistuotų tokios vietos kaip https://www.geliusalonas.lt, tai kitaip atrodytų ir visos pievos, laukai. Sakytume, kad ir pavasario tarsi nėra. Na jis būtų, bet jis iškart būtų žalias be gėlių ir pumpurų įžangos. Argi nebūtų keista, jeigu tam tikru metu važiuojant tarp miestų linksmai nesiūbuotų rapsai? Ir jeigu vasarą einant sužaliavusiais laukais čia nebūtų nuostabių raudonų liepsnelių – aguonų žiedų? Ir jeigu pienėmis nenusidažytų pievos pavasarį, o mėlynomis žibutėmis šlaitai? Būtų labai keista matyti tik šieno vertus laukus. Aišku, jeigu nežinotume, kad būti gali ir geriau – tiktų ir taip.

Kaip atrodytų kiemai prie namų

Gėlės internetuDabar įprasta, kai kieme prie namų svarina galvas gražiausios darželių gėlės. Nors aišku ir tokių grožybių dabar yra daug mažiau, kadangi jau seniai daugybė žmonių išvyko gyventi į didmiesčius. Tačiau visgi toks pasirinkimas ir kiemai prie namų atrodo neblogas dalykas. Tačiau geresni uždarbiai, daugiau galimybių vilioja gyventi miestuose. Na gerai, taip jau yra. Ir visgi atvažiuodami į gimtas vietas tikimės pamatyti tuos nuostabius gėlių darželius, prižiūrimus kruopščių mamos ir močiutės rankų, juk taip? Ir kaip būtų keista, jeigu viso šio grožio tiesiog neliktų arba nebūtų. Tuomet būtų tik krūmai žali, ir plastikiniai gandrai ant vienos kojos įsmeigti į žolę ar dirbtinius baseinėlius.

Ką įteiktume sveikindami

Skaityti straipsnį “Kaip pasaulis atrodytų be gėlių?” »