Mėnesio archyvas: 2018 m. spalio mėn.

Kaimiškas interjeras – gražu

Nors mieste interjero dizaino projektavimas remiasi naujausiomis tendencijomis, išlieka tam tikrų senoviškų tradicinių būdų kurti namų interjerus. Tokie dizaino sprendimai paprastai pasirenkami namams, esantiems kultūros paveldo ir kitokiose vietovėse. Štai keletas būdų, kuriais kuriamas senovinis autentiškas interjeras.

Medinės sienos, sijos

Dizaino kūrimasJeigu kalbėtume būtent apie tai, kokie gali būti lietuviškų senovę imituojančių namų interjero dizaino sprendimai, tai neapsieitume be medinių rąstinių namų, sijų palubėje ir ant jų sukabintų įvairių daiktų, rakandų. Dar ant sienų gali būti sukabintos ir vantos, ir tai daug ką reikš. Tai iškart sukurs nepaprastą medienos, žalumos ir sveikatos, natūralumo pojūtį.

Nedekoruotos sienos, natūralios medžiagos

Apskritai, vejantis tendencijas sukurti senoviškus namus, reikėtų orientuotis tiesiog į natūralias medžiagas. Ir tą žino visi interjero dizaineriai. Kad geriausios grindys bus tikrai ne PVC danga ar laminatas, o natūralus akmuo, medis, gal net molis. Taip pat ir visi aksesuarai, dekoro elementai turės būti natūralūs. Taigi, kurti interjerą gali būti tikrai įdomu, tačiau reikia mokėti tą daryti.

Sendinti, atnaujinti baldai

Skaityti straipsnį “Kaimiškas interjeras – gražu” »

Automobilių lemputės gali būti perkamos pigiau

Dažnais atvejais yra siekiama sutaupyti pinigų, tad ir tuomet, kada tenka įsigyti automobiliams skirtų lempučių, neretai yra teiraujamasi, kokie pardavėjai gali pasiūlyti pačias palankiausias tokios produkcijos kainas. Palankiausias būdas palyginti nustatytus įkainius – lankantis internetinėse pardavėjų svetainėse, kuriose yra pateikiama visa svarbiausia informacija apie siūlomas prekes. Pagal tam tikrus raktinius žodžius, pavyzdžiui, d1s xenon kaina, tikrai labai greitai galėsite rasti informacijos, kiek gali kainuoti tokia produkcija, ir priimti tam tikrą sprendimą tikrai nebus labai keblu.

Xenon mašinomsPirkėjai neretai pastebi, kad internetu siūlomų prekių kainos yra mažesnės nei fizinėse pardavimo vietose, tad galite būti užtikrinti, kad pasirinkę tokią apsipirkimo galimybę bet kuriuo atveju sutaupysite pinigų. Be to, internetu įsigyti reikalingų prekių galima iš tiesų labai greitai ir paprastai – dažniausiai tam prireikia ne daugiau nei kelių laisvų minučių. Jums nereikės apsiriboti tam tikromis vietovėmis, kuriose yra įsikūrusios parduotuvės – internetinė prekyba gali būti vykdoma visame pasaulyje, o užsakytos prekės patogiai pristatomos į namus.

Skaityti straipsnį “Automobilių lemputės gali būti perkamos pigiau” »