Mėnesio archyvas: 2017 m. rugpjūčio mėn.

Baldų pardavėjai siūlo platų spintų pasirinkimą šiuolaikiškam interjerui

Spintos būstuiInterjero darbai reikalauja patirties, žinių ir praktikos, todėl visais atvejais siūlome pasitarti su šios srities ekspertais. Renkantis baldus svarbų vaidmenį atlieka kiekviena smulkmena, todėl turite galvoti ne tik apie didžiuosius baldus – sofas, lovas ar stalus, bet ir apie smulkmenas, aksesuarus bei apie iš pirmo žvilgsnio dėmesio neatkreipiančius gaminius, pvz., spintas. Beje, baldininkai siūlo platų spintų pasirinkimą neatsitiktinai – jūsų priimtas sprendimas gali iš esmės keisti interjero nuotaiką ir atmosferą, vizualiai padidinti arba sumažinti aplinką, suteikti jai subtilios elegancijos arba išryškinti minimalizmo principus.

Stilistiniai interjero sprendimai

Prieš pirkdami spintą, gerai pagalvokite, kuriam interjero stiliui skirsite pirmenybę. Siekiant išvengti chaoso, siūlome laikytis vieno stiliaus idėjos visose patalpose, pvz., jei vertinate modernizmą, tiek miegamajam, tiek prieškambariui ar virtuvei rinkitės modernius baldus. Iš kitos pusės, dizaineriai teigia, kad pastaraisiais metais sparčiai populiarėja kelių stilių derinimo principas. Vis dėlto, šiuo atveju reikėtų pasitarti su interjero specialistais.

Korpusinės spintos

Skaityti straipsnį “Baldų pardavėjai siūlo platų spintų pasirinkimą šiuolaikiškam interjerui” »

Kaip pasirinkti šviestuvus Vilniuje?

Šviestuvas VilniujeKad ir kaip būtų smagu, jog šiandieninėje visuomenėje turime tikrai platų bet kokios prekės ar paslaugos pasirinkimą, kartais didelis asortimentas gali suklaidinti ir neleisti pasirinkti tinkamai. Todėl labai svarbu iš anksto nusistatyti kriterijus ir turėti aiškų veiksmų planą, pagal kurį rinksitės norimą daiktą. Kadangi vienas didžiausių galvos skausmų žmonėms – interjero dizaino pritaikymas – šįkart aptarsime, kokiu būdu turėtų būti atsirenkami šviestuvai Vilniuje.

Konsultacija su dizaineriu

Jei neturite daug patirties kuriant namų interjerą ir nežinote, koks apšvietimas turėtų būti pritaikytas konkrečiose patalpose, vertėtų pasikonsultuoti su profesionalais. Galbūt iš pirmo žvilgsnio jums pasirodys, kad šviestuvai Vilniuje nėra tokia svarbi detalė, kuriai skirtumėte tiek daug laiko, turėkite omenyje, kad nuo šviesos šaltinio priklauso erdvės pasiskirstymas, dekoro akcentai ir bendra atmosfera. Be to, jau įrengus šviesos šaltinius ir pastebėjus, kad jie netinkami ir neišpildo jūsų lūkesčių, juos pakeisti prireiks kur kas daugiau laiko ir pastangų nei į pagalbą kviečiant interjero dizainerį.

Skaityti straipsnį “Kaip pasirinkti šviestuvus Vilniuje?” »