Mėnesio archyvas: 2017 m. gegužės mėn.

Kiek kainuoja plastinės operacijos

Svajonių patobulinti savo kūną plastikos chirurgijos klinikos turi ne vienas žmogus, o ypač moteris, tačiau daugiausia abejonių kelia operacijos baimė ir kainos. Tačiau ar žinote, krūtų didinimas kaina kokia atliekamas? Kiek kainuoja kitos operacijos? Tereikia apsilankyti viešai skelbiamuose kainininkuose, ir suprasite, kad plastinės operacijos iš tiesų nėra toks brangus dalykas.

Krūtų didinimas

Krūtų didinimas kainaŠtai, pavyzdžiui, krūtų operacijos gali būti tikrai įvairios ir jų kaina gali svyruoti. Dabar labai populiarus yra krūtų didinimas riebalais, kada yra naudojami kūno riebalai, taigi, nereikia jokio svetimkūnio, ir tai turi mažai rizikų. Tokia operacija kainuos apie 2000 – 2700 eurų. Tik pačių spenelių plastika atsieis apie 500 eurų, jeigu bus mažinamos didelės krūtys – operacija kainuos panašiai kaip ir didinimas. Šiek tiek daugiau kainuos krūtų didinimas bei pakėlimas implantais, nes tai jau kompleksinė paslauga.

Akių operacija

Įdomu tai, kad Vakarų žmonėms akių plastika yra reikalinga visai kitokia negu rytiečiams. Turtingose Azijos šeimose kaip normalus dalykas laikoma tėvų dovana mokyklą baigiantiems vaikams – akių vokų operacija. Mat kai kurių rasių azijiečių akių vokai tarsi neturi pakankamai odos, dėl to veidas atrodo visada piktas. Tad jiems yra pridedama odos, kad atsirastų pats akies vokas. O štai mums dažniausiai tos odos būna „per akis“, ir operacijų metu ji yra šalinama. Tai aktualu pacientams, kurių akių vokai būna ganėtinai užkritę, gali netgi trukdyti regėjimui. Akių apatinių arba viršutinių vokų kainos svyruoja nuo 600 iki 850 eurų. Tai tikrai nedidelės kainos, tad tiems, kas kenčia dėl nemalonios išvaizdos, ir kas svajoja apie išraiškingesnį žvilgsnį, vertėtų pasidaryti šią plastinę operaciją.

Nosies korekcija

Skaityti straipsnį “Kiek kainuoja plastinės operacijos” »