Mėnesio archyvas: 2016 m. balandžio mėn.

Pagalba meistrams

Įrankiai profesionalams ir mėgėjamsStatybų ir remonto meistrų pagrindinis įrankis – puikios teorinės ir praktinės žinios, miklios ir atsakingai dirbančios rankos. Tačiau nepaslaptis, jei meistro rankose atsidurs prasti, seni, neinovatyvūs irankiai, gali pailgėti darbo laikas, o atliekamu darbų kokybė gali gerokai smukti. Apie vieną pagrindinių kokybiškų darbo įrankių, technikos ir kitokių priemonių individualiems asmenims ir juridiniams vienetams tiekėjų šiandien ir pakalbėsime.

Statybų variklis – statybų meistrai

Bendrovė Statybų variklis veikia jau daugiau kaip penkiolika metų. Bendrovė specializuojasi šiuolaikinėje staybinėje technikoje, įrengimuose, mechanizmuose, teikia įrankių ir statybinės technikos nuomos paslaugas. Visa produkcija, reikalui esant, pristatoma į reikiamus objektus, spacialisto pagalba ir konsultacijos taip pat teikiamos. Bendrovė parduoda įvairius elektrinius įrankius, tokius kaip akumuliatoriniai suktuvai, gręžtuvai, radijo imtuvai, viniakalės, daugiafunkciniai įrankiai, diskinia pjūklai, kampiniai šlifuokliai, juostiniai metalo pjūklai ir pūtikliai. Statybų variklis taip pat siūlo medinių įrankių įvairovę, tokių kaip frezavimo mašinos, įvairūs obliai, diskiniai pjūklai, siaurapjūkliai, vibraciniai ekscentriniai šlifuokliai ir kita technika. Bendrovėje parduodamų įrankių asortimentas sukurtas remiantis inovatyviausiomis technologijomis, palengvinančiomis naudojimą. Pavyzdžiui, anksčiau grąžtai, šlifuokliai, obliai būdavo siūlomi tik elektriniai, tuo tarpu šiandien pirkėjams siūlomi ne tik daugiafunkciniai įrankiai, kurie, pakeičiant antgalius ir atitinkamas detales, gali būti pritaikomi įvairioms visiškai skirtingoms funkcijoms atlikti. Negana to, dabar galima įsigyti akumuliatorinius įrankius, kurie tapo tikra naujove statybų ir remonto darbuose. Ypač šiandien, kai ekologiškumas, gamtos puoselėjimas ir ieškojimas savaitme atsinaujinančių išteklių taip svarbu. Toks įrankis labai naudingas, kada dirbama toliau nuo elektros šaltiniu neaprūpintos vietos, tai išvengiama po kojomis besipinančių laidų ir tikimybės juos pažeisti. Tokie įrankiai yra lengvai transportuojami, su jais žymiai lengviau taupyti vietą tiek garaže, dirbtuvėse, tiek tarnybiniame automobilyje. Taigi, įmonėje Statybų variklis visada galėsite įsigyti kokybiškų įrankių.

BIZEA-sujungimo technikos meistrai

Skaityti straipsnį “Pagalba meistrams” »

Ortopedijos gaminiai

Įvairių kūno dalių protezai reikalingi daugeliu atveju. Kartais negalią lemia apsigimimas, galūnių neišsivystymas gimus, kartais to priežastis įvairiausios ligos, sutrikdančios judėjimą ir audinių aprūpinimą krauju. Rankų arba koju protezai tampa vienintelia išeitimi išlaikyti natūralų galūnių funkcionavimą ir esant traumoms, lūžiams, ištikus nelaimingiems atsitikimams.

Ortopro produkcija

Įtvaras rankaiOrtopedijos profesionalai Ortopro turi nemažą kokybiškų paslaugų teikimo patirtį. Protezai gaminami, atsižvelgiant į pacientų būklę, gydytojų diagnozes, pacientų socialinę padėti. Tvarkomi procesai dėl išlaidų kompensavimo, remiantis ligonių kasomis, teikiamos profesionalios konsultacijos. Įmonė gamina įvairiausius produktus moterims, tokius kaip pridėtinės krūtinės liaukos protezai, specialios leimenėlės, maudymosi kostiumėliai, apdangalai, skirti galvai dengti onkologinių ir kitų susirgimų metu, esant pažeistai plauko struktūrai dėl chemoterapijos, taip siūlomas platus pasirinkimas figūrą formuojančių pėdkelnių, apatinio trikotažo, priemonių nėščiosioms. Vienos populiariausių siūlomų prekių – ortopedinė avalynė, būtina ne tik turintiems vaikščiojimo sutrikimų, besigydantiems po traumų, bet ir besiskundžiantiems plokščiapadyste arba ataugomis. Šiuo atveju siūlomi įvairūs avalynės įdėklai ir pėdos priemonės. Didelę pasiūlos dalį sudaro kompresinės kojinės, skirtos venų susirgimų profilaktikai, kenčiant nuo „neramių kojų sindromo“, dirbant didelę apkrovą kojom teikiantį darbą. Tokios kojinės dabar ypač ištobulintos, yra išprastos išvaizdos, puikiai priderinamos prie bet kokio drabužio – gali būti trumpos, iki kelių bei pėdkelnių tipo. Ortopro ortopedijos profesionalų siūlomos produkcijos kataloge ir daugybė namų ir sporto prekių, pritaikytų spepcialius poreikius turintiems asmenims. Tai gali būti sporto kamuoliai, turintys teigiamos įtakos stuburo darbui, sąnarių ir raumenų įtvarai sportininkams, svareliai ir treniravimosi priemonės. Išskirtinis dėmesys internetinėje Ortopro svetainėje skiriamas ligonių kasų kompensuojamoms prekėms. Čia pateiktas visas prekių katalogas. Dažniausiai tokios prekės yra rankų ir kojų protezinės sistemos, taip pat viršutinių galūnių įtvarinės sistemos, apatinių galūnių įtvarinės sistemos, stubuto įtvarai, ortopedinė avalynė ir kitka. Kataloge išsamiai aprašyta kompensuojamos priemonės skyrimo tvarka. Pavyzdžiui, 100% kompensuojama gydytojo diagnozę turintiems, apdraustiems atitinkamai pagal diagnozę pacientams. 80% kompensuojama iš dalies darbingiems asmenims ir asmenims, dar nesulaukusiems pilnametystės. Esti ir 50% apdraustųjų kompensavimas, atsižvelgiant į diagnozę. Kad būtų parinkti reikiami koju protezai, kraujo tyrimai nereikalingi. Tereikia apsilankyti pas gydytoją ortopedą, kuris įvertins jūsų sveikatos būklę, paskirs protezo pobūdį ir nešiojimo intensyvumą.

Vaidos istorija

Skaityti straipsnį “Ortopedijos gaminiai” »

Medinės durys – vertinantiems nepriekaištingą kokybę

Renkantis naujas duris visada yra svarbu tai, kad jos būtų kokybiškos ir ilgaamžės, tad neretais atvejais puikia pasirinkimo galimybe gali būti medinės durys. Jos pasižymi tikrai puikia kokybe bei ilgaamžiškumu, ir visuomet yra galimybė pasirinkti tokias duris, kurios geriausiai derėtų prie namų interjero ar eksterjero. Galima rinktis medines duris namų vidui ar laukui – bet kuriuo atveju toks sprendimas gali iš tiesų puikiai pasiteisinti, tad palanku pagalvoti būtent apie šią galimybę.

DurysĮsitikinsite patys, kad šių durų pasirinkimas tikrai nėra siauras, tad kiekvienoje situacijoje galėsite pasirinkti pačias tinkamiausias duris. Jei norite rasti siūlomų durų pavyzdžių, tiesiog apsilankykite duris prekiaujančių įmonių internetinėse svetainėse, ir čia tikrai galėsite rasti visą jus dominančią informaciją bei siūlomų durų pavyzdžių. Tikėtina, kad netrukus galėsite išsirinkti tinkamiausią durų modelį bei spalvą, bei galėsite pateikti savo užsakymą.

Norint, kad durys tarnautų tikrai ilgą laiką, palanku įvertinti, iš kokios medienos yra pagamintos durys. Kadangi pasirinkimo galimybės tikrai nebus mažos, tikėtina, kad atrasite pačius palankiausius pasiūlymus, kuriais pasinaudoti bus iš tiesų labai palanku. Įmonių, prekiaujančių medinėmis durimis, internetinėse svetainėse visada galima rasti visą dominančią informaciją, susijusią su durų pardavimu, tad visuomet galėsite rasti tai, ko ieškote. Jei iškils tam tikrų neaiškumų, tiesiog galėsite susisiekti su pardavėjais, ir jie tikrai galės atsakyti į visus jums kylančius klausimus.

Skaityti straipsnį “Medinės durys – vertinantiems nepriekaištingą kokybę” »

Šiuolaikiniai šiltnamiai – gausiam derliui

Šiuolaikinis šiltnamisArtėjant šiltajam sezonui, sodininkai, daržininkai ir ūkininkai jau ruošiasi savo sezoniniems darbams. Salotas, pomidorus ir agurkus auginantieji jau ieško, kokie šiltnamiai pasižymi gera kokybe ir gali padėti pasiekti geresinių derliaus rezultatų. Būtent individualioje įmonėje „Metalika“ tokie ieškantieji yra labai laukiami.

Arkinis ir šlaitinis šiltnamis – populiariausi

Įmonė „Metalika“ gyvuoja jau daugiau nei dvylika metų ir sparčiai augdama bei tobulėdama išplėtė savo siūlomos produkcijos ir paslaugų lauką.Šiandien įmonė prekiauja šarvuotomis lauko bei vidaus durimis, užsiima garažų vartų ir langų gamyba, prekyba bei montavimu, gamina ir montuoja tvoras. Taip pat siūlomos metalinės valtys ir, žinoma, šiltnamių gausa. Pastarųjų įmonės kataloge – gana platus asortimentas. Siūlomi arkinis ir šlaitinis šiltnamis Pirmieji, kaip žinoma, vieni populiariausių pasaulyje, labai tvirti dėl aliuminio konstrukcijų, šiandien gaminami su tvirtais pamatais ir dengiamas kokybišku polikarbonatu – smūgiams, saulės poveikiui, temperatūrai ir drėgmei atsparia medžiaga. Tokių šiltnamių viduje formuojasi labai geras mikroklimatas, skatinantis gerą derliaus augimą, užkertantis kelią parazitų veisimuisi, grybelių atsiradimui, neleidžiantis drėgmei virsti į stambius lašus, kurie nusėda ant plėvelės. Įmonės siūlomi dveji arkinių šiltnamių modeliai – „Ferma“ ir „Mėta“ . Abu modeliai kokybės atžvilgiu vienodi, tačiau antrasis –turi karkasą, pagamintą iš karšto cinkavimo būdu sukurtų strypų. Šis gamybos metodas lemia ilgaamžiškumą ir atsparumą korozijai. Šlaitinis šiltnamis, gaminamas Švedų koncerno SAPA pasižymi dideliu tvirtumu, kadangi yra sukurtias šiaurietiškoms klimato sąlygimoms. Jie itin atsparūs didelio stiprumo vėjams, kritulių poveikiui ir įvairiems atmosferoms procesams. Abiejų rūšių šiltnamiai ir jų modeliai ne kartą pristatinėti žemės ūkio ir sodininkystės parodose ir yra susilaukę daugybės gerų atsiliepimų iš juos naudojančiųjų. Sodininkai, kurie visą gyvenimą augindavo savadarbiuose, pačių sukaltuose šiltnamiuose, ir niekad neįsivaizdavo, kad procesas gali atrodyti kitaip,manė, kad pūvančios daržovės, besikondensuojanti ant šiltnamio sienų drėgmė ir erozijos veikiama plėvelė – natūralūs ir ilgainiui neišvengiami dalykai. Tačiau po to kai įsigydavo pagal šiuolaikines technologijas pagamintus polikarbonatinius arkinius ir šlaitinius šiltnamius, su reguliuojamomis orlaidėmis ir vėdinimo stoglangiais, tvirtais karkasais ir galinčius „peržiemoti“ šaltąjį sezoną jų neišardant, derlius dato gausesnis ir žymiai geresnės kokybės. Šiandien, kai dėl ekologiškumo pamišę visi, tokie šiltamiai yra geriausias pasirinkimas siekiantiems užauginti ekologišką produkciją, tiek ją vėliau parduodantiems, tiek šeimai ant stalo tiekiantiems.

Geras šiltnamis – iš patikimų rankų

Skaityti straipsnį “Šiuolaikiniai šiltnamiai – gausiam derliui” »

Sienų šiltinimo darbus palikite profesionalams

Būsto įsirengimas reikalauja daug pastangų ir nelengvo daugiafunkcinio darbo. Jeigu namas statomas paties jame gyventi besiruošiančio žmogaus, reikia apgalvoti apie statybines medžiagas, tokius dalykus kaip šiltinimas putomis, izoliacinės sienų, stogo medžiagos, ir tik galiausiai galvojama apie dailylentes, dažymą, pilnos apdailos rengimą ir interjero dizaino pobūdį.

UAB Termo būstas – geriausios šiltinimo medžiagos

Apšiltina sienasBendrovė Termo būstas teikia kokybiškas šilitinimo bei hidroizoliacijos paslaugas. Naudojant naujausias technologijas, siūlomas toks būsto apšiltymas, kuris ilgai jums garantuotų ekonomiškas, sveikas ir šiltas gyvenimo sąlygas. Pagrindinės dvi bendrovės veilklos yra sienų apšiltinimas politeranu arba kitaip – putomis, bei besiūlių hidroizoliacinių dangų klojimas. Pastaroji procedūra atliekama norint apsaugoti sienas nuo drėgmės kaupimosi, galimų pelėsių atsiradimo. Hidroizoliacinė danga įpurškiama, naudojantis itin aukštu slėgiu ir yra itin elastinga bei atspari trinčiai. Sienų šiltinimas, tuo tarpu, bendrovėje atliekamas, naudojant itin ekologišką medžiagą – putų poliuretaną. Medžiaga pasižymi itin gera šilumine varža, dideliu sandarumu, ilgaamžiškumu ir yra pagaminta pagal naujausias technologijas. Toks apšiltinimas dabar populiarėja vis labiau, kadangi senų statybų butai, ypač kampiniai su laiko pasidarė ypač šalti, drėgni, žmonės priversti gyventi sveikatai kenksmingomis sąlygomis, kenčia nuo drėgmėje ir žemoje temperatūroje šaltuoju metų laiku susiformuojančių grybelių. Apšiltinimas poliuretanu nesukelia jokių kvėpavimo takų sutrikimų ir niekaip kitaip nekenkia sveikatai. Taip pat vienas svarbiausių aspektų, pakatinusių vystyti tokią sienų šiltinimo technologiją, yra didelės šildymo kainos, o žinojimas, kad šildymas švaistomas pro kiauras dienas priverčia dar labiau gailėtis dėl išleidžiamų pinigų. Juk net mažiausias pastato nesandarumas lemia resursų praradimą. Šiltinami ir nauji, ir seni namai. Šiltinimas putomis naudingas ir todėl, kad ne tik puikiai sulaiko šilumą ir neleidžia jai nutekėti pro nesandarias sienas į lauką, bet garantuoja geresnę garso izoliaciją. Tai ypač lengvai bet kokiai temperatūrai pritaikoma medžiaga, kadangi gali būti naudojama nuo 30 laipsnių žemiau nulio iki 150 laipsnių karščio, naudojant neįlgą laikotarpį. Putomis apšiltinami bet kokiu pobūdžio pastatai ir statiniai – gali būti komercinės, individualiaus būsto paskirties. Galima rinktis ne tik sienų apšiltinimui, bet ir pastato pamatų apšiltinimui, lubų apšiltinimui. Specialistai vienbalsiai sutinka, kad toks būdas apšiltinti pastatus yra vienas ekologiškiausių, ekonomiškiausių ir patvariausių. Suformavus T apšildomajį sluoksnį, jau galima dėti kitu sluoksnius, galiausiai galvoti apie sienų apdailą, dailylentes, parketą, tinką ir taip toliau.

UAB „Geros lentos“ dailylentės – subtiliausiai apdailai

Skaityti straipsnį “Sienų šiltinimo darbus palikite profesionalams” »