Mėnesio archyvas: 2015 m. birželio mėn.

Kaip išsirinkti butą?

Nuosavo būsto įsigijimas kartais tampa tikru galvos skausmu, nes ne visada yra paprasta atrasti patį tinkamiausią pasiūlymą. Siūlomų butų pasirinkimas yra tikrai labai platus, tačiau tuomet, kada tenka atrasti tinkamiausią, apsispręsti ne visada yra paprasta. Taigi, nuo ko vertėtų pradėti paieškas? Visų pirma, pagalvokite, kur norėtumėte gyventi: naujame gyvenamajame kvartale ar senesniame rajone, ir tai, žinoma, galės susiaurinti jūsų paieškas.

Naujos statybos butai paskutiniu metu yra pasirenkami dažniau nei butai senos statybos namuose, nes nauji butai paprastai yra kur kas ekonomiškesni, jų išplanavimas yra patrauklesnis, ir taip pat svarbu yra tai, kad bankai yra linkę suteikti didesnę paskolą perkantiems butus naujuose namuose.

Geras butas Jūsų šeimaiSvarbu pagalvoti apie tai, kokio dydžio butas galėtų geriausiai pateisinti jūsų lūkesčius, ir čia visada yra palanku galvoti apie ateitį, kad vėliau netektų galvoti apie naujo būsto įsigijimą. Pagalvokite apie tai, kokia jūsų šeimos sudėtis bus po 5-10 metų, ir rinkitės geriausiai jūsų poreikius atitinkančio būsto dydį.

Skaityti straipsnį “Kaip išsirinkti butą?” »

Ar greitieji kreditai – geriausia išeitis pritrūkus pinigų?

Kai pristinga pinigų, paprastai tenka pagalvoti, kaip galima būtų jų pasiskolinti, ir šiandien tikrai dažnais atvejais yra pasirenkami greitieji kreditai, kurie gali būti teikiami gana paprastomis sąlygomis. Pasiskolinti pinigų siūlo tikrai nemažai bendrovių, tad visada yra galimybė atrasti tokią įmonę, kuri galėtų paskolinti pinigų pačiomis palankiausiomis sąlygomis, ir dažniausiai netenka sugaišti daug brangaus laiko, norint atrasti geriausias sąlygas siūlantį kreditorių.

KreditaiSkirtingų kreditus teikiančių įmonių nustatytos skolinimosi sąlygos gali kiek skirtis, tad tikrai visada yra palanku palyginti, ką siūlo skirtingos bendrovės, ir tai padės atrasti geriausią sprendimą. Kai nuspręsite, kokia įmonė galėtų būti pačiu geriausiu pasirinkimu, galėsite užsiregistruoti jos internetinėje svetainėje ir užpildyti paraišką. Visada yra svarbu pagalvoti apie tai, ar pavyks grąžinti pasiskolintą pinigų sumą iki numatytos datos, ir tik tuomet, jei esate tikri, jog grąžinti pinigus nebus keblu, galite užpildyti paraišką kreditui gauti. Jei yra vėluojama, paprastai yra skaičiuojami delspinigiai, ir tai, žinoma, gali pridaryti įvairių nemalonumų, ko tikrai norėtųsi išvengti. Jei kartais nutinka taip, kad vėluoja jūsų atlyginimas, yra palanku pasidomėti, ar yra galimybė atidėti mokėjimo terminą: tokią paslaugą gali pasiūlyti ne visos kreditus teikiančios bendrovės, tačiau visada galima rasti tokią įmonę, kuri galėtų pasiūlyti tokias sąlygas.

Skaityti straipsnį “Ar greitieji kreditai – geriausia išeitis pritrūkus pinigų?” »