Mėnesio archyvas: 2014 m. sausio mėn.

Kaip elgtis, jei sąlygos kelionės į Egiptą metu neįvykdomos?

Tamsiausiais Lietuvos mėnesiais taip norisi bent saulės spindulėlio. Dažniausiai juos pasiglemžia dideli ir pilki debesys, kurie palieka mus tamsoje. Kelionių agentūros siūlo pralinksminti liūdnas dieneles ir bent kiek atsipalaiduoti iškeliavus į šiltus kraštus. Vienas iš pasiūlymų – kelionės į Egiptą. Jos gan populiarios tarp tautiečių. Svarbiausia, jog kaina yra įkandama, o konkurencija tarp agentūrų vartotojams teikia pačius geriausius variantus.

Kelionių kompleksai

sąlygos kelionės į Egiptą metuGeriausia keliauti nusipirkus visą kelionės kompleksą, ypač jei skrendate pirmą kartą. Tokiu atveju turėsite ir kur gyventi, ir užsakyti gidai supažindins jus su lankytinomis vietomis. Jei keliaujate nebe pirmą kartą, tada planavimą galima pasidaryti smagesniu ir dėliotis maršrutą pačiam. Vis populiariau darosi nuvykus į Egiptą išsinuomoti mašiną ir pačiam susidėliojus taškus ant i – apkeliauti šalį. Pasirinkimo galimybės yra – kaip norėsite viską realizuoti spręsti jums.

Žvaigždutė sutarties gale

Užsisakant agentūroje kelionės į Egiptą kompleksą atkreipkite dėmesį už kokias paslaugas konkrečiai mokate. Svarbu, jog viena jų būtų: už neįvykdytas sąlygas pinigai bus gražinti. Dažnai dėl tam tikrų aplinkybių, kurias gali sukelti tiek vietiniai, tiek oras, tiek agentūra neaplankoma daug vietų, nepasimėgaujama daug paslaugų. Tokiu atveju pinigai sumokėti, o jūs liekate nieko nepešęs.

Šypsena – geriausias vaistas

Kelionės į Egiptą retai palieka prastą įspūdį, nes ši šalis tokia egzotiška, kad net prastas viešbutis ar maistas nesukelia pykčio. Visgi, jei dėl tam tikrų sąlygų nevykdymo jaučiatės nuskriaustas, pirmiausia kreipkitės į agentūrą. Jai nesutikus gražinti pinigų, kreipkitės į Turizmo sąlygas tenkinančias įmones. Jos išsprendžia problemą, įvertindama esamą situaciją. Tokiu atveju reikia samdytis advokatą, tad pagalvojate ar finansiškai tai daryti verta.

Jei lietuviška žiema jums jau atsibodo, iškeiskite ją į karštas vonias, kurias gali dovanoti Egipto saulė. Pasimėgaukite, gyvenkite dabar. Susidėkite daiktus ir keliaukite pildyti savo svajonių.