Mėnesio archyvas: 2013 m. gruodžio mėn.

Keltų bilietai ar lėktuvų bilietai?

Švedija – vis dažniau lietuvių aplankoma šalis. Ir visai ne be reikalo – čia tikrai yra, ką pamatyti, o kelionės kainos prieinamos bene kiekvienam. Vis dėlto, gana dažnai pasvarstoma, kokį kelionės būdą pasirinkti – keliauti lėktuvu, ar keltu. Ir vienas, ir kitas kelionės būdas turi savų privalumų bei minusų, taigi, sprendimas dažniausiai priklauso ne nuo kainos, o dėl kitų kriterijų. Tiek lėktuvų, tiek ir keltų bilietai šiandien gali būti įsigyjami už itin patrauklią kainą, taigi, kaina paprastai nebūna pagrindinis kriterijus, renkantis kelionės būdą.

Keltų bilietaiKelionės lėktuvu dažniausiai pasirenkamos dėl jos trukmės – per gana trumpą laiką galima atsidurti bet kurioje pasaulio vietoje. tuo tarpu keliaujant keltu, autobusu ar kita transporto priemone paprastai užtrunkama ilgiau.

Skrendant lėktuvu gana dažnai tenka susimokėti už bagažą, ir kaina kartais tikrai nedžiugina. Į vadinamąjį rankinį bagažą skrydžių bendrovės leidžia susidėti daiktų, kurie neviršytų 5-10 kg svorio, ir, tikėtina, su laiku svoris bus vis mažesnis. Taigi, tenka sukti galvą, kaip "tilpti" į leidžiamą bagažo svorį. Keliaujant keltu tokių problemų nekyla – jūs galite pasiimti tiek daiktų, kiek jums reikia, ir nesukti sau galvos, ar bagažas svers 10, ar 20 kilogramų, tai papildomai jums nieko nekainuos.

Skaityti straipsnį “Keltų bilietai ar lėktuvų bilietai?” »

Kreditas – kai pinigų reikia skubiai

Kartais atsiduriame tokioje situacijoje, kai pinigų reikia nedelsiant, tačiau neturime, iš ko pasiskolinti, o iki algos likusios dar kelios dienos. Tokiu atveju bene geriausia išeitis – kreditas, kuris gali būti suteikiamas per gana trumpą laiką klientui palankiomis sąlygomis. Gana dažnai pritrūksta pinigų gydymo išlaidoms, svarbiems pirkiniams, ar tiesiog pritrūksta pinigų iki algos. Taigi, tenka ieškoti išeities, iš kur pasiskolinti kelis šimtus litų.

kreditasNe visi jaučiamės patogiai, prašydami pasiskolinti pinigų iš artimųjų, o bankas paskolą gali suteikti ne taip ir greitai. Taigi, kaip greitai gauti pinigų?

Tokiu atveju galima pasvarstyti apie paskolas, kurias teikia kreditų bendrovės. Jos gali būti suteikiamos per gana trumpą laiką, tačiau reikia turėti omeny, kad toks kreditas turės būti grąžintas gana greitai. Taigi, įvertinkite savo galimybes kreditą grąžinti.

Skaityti straipsnį “Kreditas – kai pinigų reikia skubiai” »