Mėnesio archyvas: 2013 m. rugpjūčio mėn.

Rūbai internetu – taupantiems laiką

Rūbai gali ne tik paryškinti privalumus, bet ir paslėpti trūkumus. Rūbų, ypač moterims, niekada negana – sunku pasakyti, kiek jų reikia turėti savo spintoje, kad aprangą galima būtų rasti kiekvienai progai.

rūbaiTurbūt niekam ne paslaptis, kad moterys bene iš kiekvieno atlyginimo įsigyja bent vieną drabužį, tačiau ką daryti moterims, kurios neturi laiko vaikščioti po parduotuves? Kai kurios moterys daug dirba, kitos – augina vaikus, todėl ne visada galima rasti laiko apsipirkti. Visai kas kita – apsipirkti internetu. Tai tikrai neužima daug laiko, be to, dažnai kainuoja ir pigiau. Pavyzdžiui, perkamos suknelės internetu gali padėti sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų. Be to, dažnai internetu perkami rūbai būna tiesiog  įdomesni nei tie, kuriuos galime rasti parduotuvėse.

Rūbai, perkami internetu, paprastai būna siunčiami iš užsienio internetinių parduotuvių, o jose drabužių kaina dažniausiai būna kur kas mažesnė nei Lietuvos parduotuvėse. Galima rasti įvairiausių prekinių ženklų drabužių, dažnai – ir žymių firmų. Be to, prekių pasirinkimas dažnai būna platesnis nei parduotuvėse.

Skaityti straipsnį “Rūbai internetu – taupantiems laiką” »

Asus N56VJ naujas ir ekonomiškas pasirinkimas

Asus N56VJ tai naujas ir pigus nešiojamasis kompiuteris nereikalaujantis daug priežiūros.Šis kompiuteris gali tapti jūsų naujuoju kelionių ir laisvalaikio draugu. Kompiuteris sveria virš dviejų kilogramų.

Aukšta kokybe pasižymintis modelis Asus N56VJ naudoja Windows 8 professional operacinę sistemą. Ši operacinė sistema naršant internetiniuose portaluose išsaugo puslapius net ir išjungus kompiuterį. Kompiuteryje yra įmontuota core i5 greitas procesorius todėl palaiko daug aukštos kokybės įvairių programų vienu metu šio procesoriaus dėka kompiuterio nebus apkrautas ir dirbs tolygiai be jokių nesklandumų.

Asus N56VJ kietojo disko laikmena siekia 750gigabaitų dėl tokio didelio kiekio galėsite laikyti kompiuteryje aukštos kokybės filmus tokius kaip HD formato nes jų apimtis tikrai nėra maža.
Asus N56VJ kompiuteryje yra gan dideles įstrižainės ekranas kaip daugumos pamėgtas 15,6 colių ir palaikantis HD filmų, klipų, nuotraukų formatus tad galėsite nevaržomai mėgautis jūsų mėgstamais dalykais.

Skaityti straipsnį “Asus N56VJ naujas ir ekonomiškas pasirinkimas” »

Automobilių supirkimas

Turbūt kiekvienas pritars, kad Lietuvoje per kelis dešimtmečius atsirado labai daug automobilių. Juk gatvėse eismas tapo išties intensyvus, o norint rasti laisvą vietą stovėjimo aikštelėje neretai tenka sukti ratus. Ir tai daugeliui tapo kasdienybe. Juk šiais laikais automobilį turi kone kiekviena šeima, o dar dažniau savo nuosavą automobilį turi kiekvienas suaugęs šeimos narys. Tapo įprasta kad, beveik kiekvienas sulaukęs pilnametystes skuba gauti vairuotojo teises ir tuomet taupo pinigus ant savo pirmojo automobilio. Tačiau bėgant metams automobiliai sensta, nusidėvi bei norima juos pakeisti naujais. O padidėjusi jų gausa lemia konkurenciją bei sunkesnį automobilio pardavimą.

automobiliųsupirkimasNorint parduoti seną automobilį verta pasinaudoti paslauga automobilių supirkimas. Naudodamiesi įmonės teikiančios automobilių supirkimo paslaugą susidursite su įvairiais privalumais. Vienas iš jų yra greitis. Pageidaujant automobilis bus supirktas nors ir tą pačią dieną. Priešingai negu pardavinėjant  individualiai, galite sugaišti kelias savaites, mėnesius o gal net metus. Juk tokiu būdu reikia patalpinti skelbimus, kurie dažnai turi būti atnaujinami, taip pat pravartu įkelti ir automobilio nuotrauką bei aprašymą, bendrauti su galimais pirkėjais. Todėl matome, kad naudojantis paslauga automobilių supirkimas išryškėja dar vienas privalumas – automobilį parduosite be didelių pastangų. Jums tereiks pristatyti automobilį įmonei, kuri sutvarkys visus dokumentus, reikiamus norint išregistruoti automobilį. Neturintys laiko šia paslauga gali naudotis vien telefono ar interneto pagalba. Įmonės darbuotojai automobilį pasiimti gali ir patys. Todėl to pageidaujant neteks įdėti net minimalių pastangų seno automobilio pardavimo procese.

Skaityti straipsnį “Automobilių supirkimas” »

Pigių skrydžių bendrovių pasiūlymai: ką gauname, o kas kainuoja papildomai?

Akcijos vilioja kiekvieną. Pigių skrydžių bendrovių siūlomas lėktuvų bilietų kainas pelnytai būtų galima vadinti akcijomis, trunkančiomis nuolat. Tačiau prie akcijos kainos, gerai įsižiūrėjus, beveik visada galima pastebėti nedidelę žvaigždutę, informuojančią, jog reikia ieškoti papildomos informacijos susijusios su konkrečiu pasiūlymu. Pastaroji dažnai nieko gero nežada….Tačiau su ja privalu susipažinti, norint nuspręsti, ar verta susigundyti pigių skrydžių aviakompanijų, tokių kaip Ryanair pasiūlymais.

Ką keleivis gauna sumokėjęs už pigių aviakompanijų bilietą?

ryanair pasiulymaiSumokėjus nurodytą sumą už bilietą, jūs įsigyjate garantuotą galimybę pasiekti planuotą pigios kelionės tikslą, veždamiesi su savimi nurodyto svorio bei gabaritų rankinį bagažą, kadangi Ryanair atveju, sumokate:

-degalų mokestį;

-oro uosto mokestį;

-atlyginimą skrydžio personalui;

-rankinio bagažo mokestį.

Be to, į lėktuvo bilieto kainą automatiškai įtraukiamas ir registracijos skrydžiui, atliekamos internetu, mokestis. Tad tikrai verta pasinaudoti šia galimybe ir išvengti papildomai apmokestinamos registracijos oro uoste.

Kokias paslaugas galima įsigyti už papildomą mokestį?

Vienas iš skiriamųjų pigių skrydžių bendrovių bruožų yra tas, jog lėktuvai nėra skirstomi pagal komforto sritis – ekonominę ir verslo klasę. Tačiau egzistuoja kitokio pobūdžio klasifikacija: automatiškai į bilieto kainą įskaičiuotos (jau minėtos) ir papildomai apmokestinamos paslaugos. Pastarosios nėra privalomos, tačiau gali būti pasirenkamos pagal konkrečius keleivio poreikius. Bene dažniausiai keleiviams prireikia registruoto bagažo paslaugos – kai nepavyksta daiktų sutalpinti į leistiną rankinio bagažo svorį. Taip pat aktuali paslauga, kurią galima pasirinkti (arba atsisakyti) rezervuojant Ryanair bilietą – kelionės draudimas.

Pamiršusiems atlikti registraciją internetu arba neatsispausdinus įlaipinimo kortelės oro uoste už šias paslaugas taip pat tenka mokėti kaip už papildomas. Papildomai tenka mokėti ir už savo klaidų taisymą arba aplinkybių koregavimą: skrydžio duomenų rezervavimą, datos keitimą ir panašiai. Egzistuoja ir visa eilė „prabangos“ paslaugų: maitinimas, pirmenybinis įlaipinimas, konkrečios sėdimos vietos rezervacija.

Taigi, nurodyta pigių skrydžių bendrovių bilietų kaina suteikia galimybę leisti į kuklią kelionę tiek prabangos, tiek gabenamo bagažo kiekio prasme. Norintys daugiau – moka papildomai.

Drabužiai moterims

rubai-internetuŠiandieną drabužių galima įsigyti ne tik parduotuvėse. Rūbai internetu įgyja vis daugiau populiarumo. Internetu parduodami ne tik drabužiai moterims, bet ir drabužiai vyrams ar vaikams. Čia galite rasti įvairių rūbų. Tai puiki galimybė tiems žmonėms, kurie yra labai užimti ir laiko apsipirkti neturi. Tokių šiandieną galima rasti daug. Spartėjantys tempai turi didelę įtaką, laikas tarsi bėgte bėga. Visi kažkur skuba, bet tuo pačiu nori atrodyti madingi, pasitempę. Su tokia problema dažnai susiduria moterys, kurios nori atrodyti žavingai ir šiuolaikiškai. Daugelis nesuranda laiko aplankyti parduotuves, kuriose galima įsigyti naujų drabužių. Ne kiekvienas rūbas tinka, reikia apsilankyti keliose parduotuvėse pasimatuoti ir išsirinkti. Dažnai taip nutinka, kad nerandate nieko tinkamo ir į namus grįžtate tuščiomis. Laikas sugaištas, o rezultatų nėra, namie stovi ta pati drabužinė, kurioje yra pasenę drabužiai. Prireikus išeiti į svarbų susitikimą ar kitą vietą, jūs ir vėl nesurandate tinkamų drabužių. Svarbu, kad rūbas būtų ne tik gražus, jis turėtų būti patogus. Apsirengus tokį drabuži, su kuriuo jaučiatės patogiai pagerės ir jūsų nuotaika, tai tikrai turi įtakos. Atrodysite pasitempę ir žavūs, su jumis mieliau bendraus aplinkiniai. Rūbai internetu gali būti pasirinkti greitai, negaištant daug laiko parduotuvėse. Tai galite atlikti ir pietų pertraukos metu. Užsukti į internetinę parduotuvę (tai galėsite padaryti nepakilę nuo kėdės) ir pasirinkti dominantį drabužį. Svarbu atkreipti dėmesį į matmenis ir pasirinkti savo dydį. Čia rasite didelį pasirinkimą suknelių (ilgesnių ar trumpesnių), palaidinių, kelnių, apatinio trikotažo, šalių, skarelių, striukių, paltų bei daugelį kitų. Užsakymo procesas paprastas. Pasirenkate prekę, dedate ją į krepšelį (internete išsamiai viskas paaiškinta). Sudėjus visas norimas pirkti prekes š krepšelį reikia atsiskaityti, tai galėsite padaryti atlikdami bankinį pavedimą. Svarbu, kad jūsų banko sąskaitoje  būtų reikiama pinigų suma. Internete gausu gražių, kokybiškų ir madingų rūbų, tikrai rasite sau tinkamą. Populiariausi turbūt drabužiai moterims internetu. Jos dažnai perka tokiu būdu. Ne visada būna tinkami drabužiai, kuriuos įsigijote, tokiu atveju galite pasiūlyti draugei arba pasidomėti apie grąžinimo galimybę. Gali nutikti taip, kad drabužis nuotraukoje ant manekeno atrodo visai kitaip, nei jį apsirengus. Svarbu žinoti kokios spalvos tinka, kokie modeliai. Jei tai sijonas kokie labiau tinka jūsų figūrai trumpesni ar ilgesni, jei tai palaidinė – laisvesnės ar daugiau aptempta.

2013 metų Europos krepšinio čempionato rinktinės

Jau visai netrukus prasidės ilgai lauktas 38 – asis Europos krepšinio čempionatas, dar vadinamas eurobasket, kurį šiais metais organizuoja Slovėnija. Šių metų Europos krepšinio čempionatas vyks rugsėjo 4 – 24 dienomis, o dėl aukso medalių kovos net 24 rinktinės. Būtent apie šios čempionato dalyvius ir pakalbėsime plačiau.

eurobasketPer nepilnas tris savaites truksiančio čempionato metu bus sužaista net 90 rungtynių. Kaip ir visuomet, rinktinės buvo suskirstytos į 4 grupes po 6 komandas. Šių metų Europos krepšinio čempionato varžybos vyks šiuose Slovėnijos miestuose: Celcėje, Liublianoje, Koperyje bei Jesenicėje. Finalinės varžybos vyks šalies sostinėje – Liublianoje. Burtai, kurių metų paaiškėjo į kokias grupes bei komandas bus suskirstytos 24 šalių rinktinė s buvo ištraukti dar 2012 lapkričio 18 dieną. Pasiskirstymas atrodo štai taip:

Skaityti straipsnį “2013 metų Europos krepšinio čempionato rinktinės” »