Mėnesio archyvas: 2013 m. balandžio mėn.

Spalvoti lęšiai – tinka kiekvienam

Gamintojai, gaminantys kontaktinius lęšius, varžosi tarpusavyje pristatydami vis naujus spalvotų lęšių pasiūlymus. Tokiu būdu jie siekia pritraukti kuo daug klientų, kurie nėra patenkinti savo natūralia akių spalva.

Kol rinkoje dar nebuvo
spalvotų kontaktinių lęšių, su vyzdžio spalva nebuvo įmanoma ką nors padaryti. O dėl šiuo metu esančios spalvotų lęšių gausos jokių problemų dėl to nekyla. Svarbiausia, kad lęšiai skirti ne tik turintiems regėjimo sutrikimų. Jokių bėdų dėl akių neturintys žmonės taip pat gali nešioti taip vadinamus lęšius be dioptrijų.

Su laiku apie lęšių nešiojimą kilo daugybė mitų. Jų priešininkai teigia, kad lęšių naudojimas yra nehigieniškas ir jų nešiojimas sukelia akių ligas. Kaip yra iš tiesų? Teisingas lęšių įsidėjimas ir išėmimas sumažina nepatogumus iki minimumo. Lęšis niekada neužkris už akies obuolio. Jau praėjus kelioms minutės po įsidėjimo pamiršime, kad užsidėjome juos ant akių. Tai, kad staigiai judant lęšis iškris, irgi yra mitas. Tai tiesiog neįmanoma. Lęšių naudojimas neužima daug laiko, išmokus teisingai juos įsidėti, šis veiksmas užims tik keletą minučių.

Medžiagos, iš kurių pagaminti lęšiai, praleidžia į akį didelį kiekį deguonies. Lęšiai yra gaminami atsižvelgiant į ragenos formą, dėl to netgi negali būti kalbos apie nepatogumą.

Taip pat egzistuoja mitas, kad nešiojant lęšius, negalima darytis makiažą. Visiška nesąmonė.

Tokiais atvejais reikia tiesiog pirmiausia užsidėti lęšius ir tada daryti makiažą, o vakare – pirmiausiai išsiimti lęšius, o vėliau nusivalyti makiažą.

Pakeisti rainelės spalvą kontaktiniais lęšiais yra žymiai geresnė mintis nei pasiryžti neseniai atsiradusiai rainelės spalvos keitimo operacijai. Priklausomai nuo poreikio ir noro, kasdien galima keisti akių spalvą. Pasiryžus operacijai, spalva pakeičiama visam laikui, blogiausia, kad jau niekada negalima susigrąžinti savo natūralią akių spalvą.

Geriausias sprendimas yra pirkti spalvotus vienadienius kontaktinius lęšius. Jie nereikalauja specialios priežiūros – ryte įsidedame, o vakare paprasčiausiai išsiimame ir išmetame.

Nemokami skelbimai

Nemokami skelbimai

Nemokami skelbimai

Ar esate susidūrę su situacija, kai pavasarinio tvarkymosi metu atsikratoma begalės pasenusių ir tik vietą užimančių daiktų? Greičiausiai taip, neretai išmetame nereikalingus baldus, aparatūrą ir visa kita, kas mums atrodo nereikalinga, tačiau galbūt be reikalo. Šioje vietoje vietoje derėtų prisiminti posakį: kas vienam nereikalingas šlamštas, kitam gali būti atrastas lobis, tad neskubėkite išmesti nereikalingų daiktų. Nemokami skelbimai internete jums siūlo galimybę perleisti turtą kitam asmeniui ir už tai gauti pinigų ar kitokios naudos.

Internetinėse svetainėse, kuriose priimami nemokami skelbimai, galima rasti begales skirtingų kategorijų, pripildytų įvairaus pobūdžio daiktais bei paslaugomis. Čia galima talpinti su technika, grožiu, transportu ar net nekilnojamu turtu susijusius skelbimus. Taigi, galite būti tikri, jog čia atsiras vietos net ir patiems keisčiausiems rakandams. Nemokami skelbimai taip pat gali būti naudojami ir kaip reklamos priemonė. Pasinaudokite galimybe paskelbti apie savo įmonės vykdomą veiklą, teikiamas paslaugas a platinamas prekes. Galbūt norite paskelbti apie darbuotojų atranką? Skelbimų portalas tam tinkamiausia vieta. Tokio tipo internetinės svetainės pasiekia milžiniškas auditorijas, tad įdėję skelbimą būsite tikri, jog jis pasiekia maksimalų žmonių skaičių.

Skaityti straipsnį “Nemokami skelbimai” »

Facebook reklama

Facebook reklama

Facebook reklama

Lietuvoje, naujausių tyrimų duomenimis, apie 80% internetu besinaudojančių žmonių naudojasi  vienokiais ar kitokiais socialiniais tinklais. Bene  populiariausias socialinis tinklalapis internete yra Facebook, kuriame paskyras turi beveik trečdalis Lietuvos gyventojų. Būtent šis socialinis tinklas sulaukia šimtų tūkstančių aktyvių vartotojų kiekvieną dieną, kurie ieško ir dalinasi jiems aktualia informacija. Būtent dėl šios priežasties, Facebook reklama yra itin efektyvi reklamos priemonė ir lenkia kitus tradicinius reklamos agentūrų siūlomus projektus. Visus šiuos rodiklius puikiai iliustruoja begalės gerų atsiliepimų bei sėkmes istorijų apie verslus, kuriems Facebook reklama padėjo pasiekti stulbinančių rezultatų prekinių ženklų populiarinimo bei pardavimų skatinimo srityse.

Skaityti straipsnį “Facebook reklama” »

Šiltas šviesos šaltinis – žvakės

ŽvakėsŽvakės yra šviesos šaltinis. Jei žvakės dega, aplinkui daug šviesiau. Geros žvakės leidžia net skaityti naktį. Jei žvakės storos, liepsna didesnė nebūna. Priklauso, koks žvakės knato storis. Žvakės sudarytos iš dagties ir vaško. Jei žvakės šventintos, tikima, kad jos neša palaimą. Taip sakoma dėl to, kad tikima, jog žvakės tai Kristaus šviesa. Tai vadinamos Grabnyčių žvakės. Yra ir gelio žvakės. Prieš elektros išradimą žvakės Kaune naudotos pasišviesti. Žvakės taip pat ir šildo. Jei patalpa šalta, žvakės ją padaro šiltesnę. Kai žvakės baigia dekti, ima rūkti. Žvakės anksčiau buvo labai paplitę visoje Europoje.

Daugiau informacijos – http://www.urmas.net/lt/katalogas/kitos-prekes/

Google reklama

Google reklama

Google reklama

Reklama internete tapo neatsiejama kiekvieno naujo puslapio, portalo ar net blogo dalis. Tai normalu, mat visi nori, kad jų sukurtus puslapius pamatytų ir aplankytų kuo daugiau žmonių. Žinoma, tai ypač aktualu internetinėms parduotuvėms, kurių pagrindinė veikla parduoti produktus ar paslaugas. Būtent todėl kiekvienas naujas lankytojas šioms parduotuvėms yra potencialus klientas ir pirkėjas. Kiekvienais metais kova bei konkurencija reklaminėje rinkoje vis didėja. Kuriasi vis daugiau internetinių parduotuvių, kurios neretai užsiima  ta pačia veikla bei skatina savo pardavimus, naudodamos reklamos paslaugas. Šiomis dienomis, bene geriausias ir efektyviausias reklamavimosi būdas internete tai google reklama.

Skaityti straipsnį “Google reklama” »

Galanterijos prekės jums

GalanterijaGalanterija – ar kiekvienas žino, ką šis žodis reiškia? Vienam atrodo, kad galanterija – tai visokie priedai šukuosenai, kitam galanterija asocijuojasi su kosmetika, trečiam galanterija yra piešiniai ir panašiai. Jei moterys dar gaudosi, kas yra galanterija, tai vyrai šiuo klausimu yra visai nesusivokiantys. Jiems galanterija gali atrodyti net maisto prekės ar patalyn ė. Aišku, joks vyras nepareikš, kad galanterija – tai prekės žvejams. Kaip bebūtų, galanterija yra plačios reikšmės žodis. Galanterija apima plataus vartojimo prekių grupę, kitaip sakant, galanterija – tai ir tualetiniai reikmenys, ir odiniai rankinukai, piniginės, dirželiai; galanterija – tai ir kaspinai į kasas, segtukai, papuošimai plaukams; galanterija – tai ir siūlai, pirštinės, skėčiai. Dar galanterija apima adatas, žiedus, kaklaraiščius, seges. Nepatikėsite, bet galanterija – tai ir veidrodžiai, šepečiai, dovanų dėžutės. Dar svarbu pažymėti, kad galanterija yra tokia prekių sritis, kuriai taip pat priklauso kompiuterių dėklai ir kai kurie kiti priedai, vizitinių kortelių dėžutės, kosmetinės piniginės. DAUGIAU INFORMACIJOS